Havermoutpannenkoeken

Ingrediënten
- 5dl halfvolle melk
- 200 gr havervlokken
- 3 eieren
- 3 el neutrale olie (rijstolie of zonnebloemolie)
Bereidingwijze
- Neem een grote kom en voeg alle ingrediënten toe
- Mix alles goed door
- Laat het mengsel een 20-tal minuten rusten. Het mengsel zal wat dikker worden. Voeg nog een beetje melk bij totdat je een mooie stevige pannenkoeken deeg krijgt.
- Bak de pannenkoeken in een pannenkoekenpan.
Tip: de pannenkoeken hoeven niet de volledige pan in beslag te nemen. Maak kleinere en stevigere versies.
Nog een tip: je kan de pannenkoeken ook heel gemakkelijk invriezen. Zorg wel dat je tussen elke pannenkoek een bakpapiertje legt, zo plakken ze niet aan elkaar.
Wens je af en toe op de hoogte gehouden worden? Af een toe eens een recept toegezonden krijgen? Als eerste mijn menu krijgen? Of eens piepen achter de schermen van Nog? Schrijf je hieronder dan in op mijn nieuwsbrief.
