Missie en visie
Missie
Natuurlijk, origineel en gezond. Dat is...Nog! Als traiteur en cateraar ligt mijn focus op gezonde maaltijden met een eigen twist. Dankzij die persoonlijke invalshoek hebben mijn alledaagse gerechten een bijzonder kantje. De klanten die bij mij komen bestellen zijn zowel particulieren als bedrijven, B&B's en vakantielogies.
Mijn basis? Kwaliteitsvolle, eerlijk, onbewerkte ingrediënten. Ik gun mijn klanten graag veel variatie. En daarbij is minder vaak meer. Minder suiker, minder boter...en toch méér smaak! Altijd (h)eerlijk homemade en vers met groenten in de glansrol.


Visie
De fundamenten van je gezondheid en energie worden gebouwd met wat op je bord ligt. In een maatschappij waarin snelle, bewerkte maaltijden de norm lijken, wil ik dan ook tegenwicht bieden. Door bewust te kiezen voor natuurlijk, origineel en gezond. Want met die drie sleutelbegrippen ga je voor energie, positiviteit en gemak, ook als je ervoor kiest om eens niet zelf achter het fornuis te staan.
Mijn gerechten zijn geschikt voor iedereen die houdt van lekkere, gezonde voeding. Dankzij mijn gerichte keuze voor kwalitatieve ingrediënten en een doordacht aanbod kan je altijd ten volle genieten, ook als je vegetariër bent of bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of koolhydraatarm eetpatroon hebt.
Met eerlijke voeding en bewuste keuzes wil ik niet alleen mijn steentje bijdragen aan de gezondheid van mijn klanten, maar ook aan een gezondere wereld. Ik maak de ecologische voetafdruk van Nog zo klein mogelijk, onder meer door lokaal samen te werken, veel groenten te gebruiken en te investeren in milieuvriendelijke verpakkingen voor mijn gerechten.
Kortom, bij Nog onderneem ik met veel passie, goesting en zorg voor mijn klanten én voor de wereld.