Mijn verhaal

Wie staat er achter het fornuis van Nog?
Ik ben Delphine, opgegroeid in de Vlaamse Ardennen en sedert 2020 inwoner van Kruisem samen met mijn partner Roos.
Een jaar geleden besloot mijn partner haar levensstijl te veranderen en over te slaan naar een heel gezond ritme. Ze ging naar een voedingscoach en kreeg een strak schema mee, 250gr groenten…120gr vlees…
Het werd een heuse uitdaging om iedere keer een maaltijd te maken die leuk, lekker en smaakvol was. Ondanks ik heel wat horeca ervaring heb, diende ik toch wel creatief aan de slag te gaan.
Ze verloor aan een gezond ritme ongeveer 1kg in de week. Het werd een combinatie van gezond eten, sporten en af en toe eens zeuren.
‘Nog’ is ontstaan vanuit het idee om lekkere en gezonde maaltijden te bereiden met verse producten. Groenten en fruit spelen hierbij de grootste rol zonder daarbij andere belangrijke voedingsstoffen uit het oog te verliezen.


Nog is ontstaan vanuit het idee dat het door onze drukke levens niet altijd evident is om tijd te maken voor een gezonde maaltijd voor jezelf, partner, kinderen, familie of vrienden.
Ook kunnen aperitieven en meegenieten van een nagerecht heeft hier een plaats gekregen. Bewust omgaan met wat je eet is voor mij hierin heel belangrijk.
Bij nog komt niets uit een potteke en is er veel aandacht voor verse producten. De gerechtjes komen met twist en de verpakkingen zijn ecologisch.
Vanuit geloof dat gezond en evenwichtig ook lekker kan zijn, vanuit het geloof dat bewust in het leven staan je rijker maakt als mens, vanuit het geloof ons steentje bij te dragen op deze planee