Bestel jouw NOG menu

Goesting in natuurlijke, originele en gezonde gerechten?

Zin in nog iets anders?

Vergadering, feest, receptie, babyborrel of nog een andere vraag? Contacteer ons hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak je bestelling

Hapjes
Hoofdgerechten
Desserts

Abonnementen

Nog werkt ook met abonnementen. Op die manier hoef je niet meer iedere keer eraan te denken om een bestelling te plaatsen. Je kan kiezen voor een maandelijks, tweemaandelijks, driemaandelijks,...abonnement.

Je kan je door Nog laten verrassen of je kiest zelf een gerecht. Zet een reminder in je agenda zodat je ons tijdig kan laten weten welk gerecht je wenst.

Kraamkostbox

Als kersverse mama of papa staat je wereld in het begin wat op je kop. Al die liefde en zorg naar dat kleintje zorgt er wel voor dat er niet veel tijd resteert om te gaan koken, laat staan om gezond te koken. Terwijl een gezond maaltijd wel echt van essentieel belang is om je energie te behouden en te bewaken.

Onze kraamkostboxen bieden daar een oplossing voor. Het is origineel cadeau om op je geboortelijst te plaatsen om of iemand cadeau te doen. 

Ontzorg je personeel

Sta je er als werkgever voor open om je medewerkers op een alternatieve manier te gaan verlonen? Vind je gezondheid belangrijk en wil je hen ontzorgen?